mail%20logo

Coronavirus: Våre leveranser består, til deg som kunde

Behovet for informasjon og tiltak knyttet til Corona-viruset har eskalert betydelig på få dager. I VIEW Ledger følger vi anbefalinger fra helsemyndighetene, og holder tett øye med utviklingen. Dette betyr at våre medarbeidere benytter hjemmekontor, ikke får dra på tjenestereiser og at alle møter avvikles digitalt. 

Vi håper du også tar nødvendige grep for å redusere omfanget av smitten og ber om forståelse for at avtalte møter vil gjennomføres ved bruk av teknologi og ikke ved et fysisk møtepunkt. 

Som et teknologidrevet selskap er vi i full drift i perioden fremover og vi vil gjennomføre våre oppgaver som avtalt. Vi har gode løsninger som sikrer at våre medarbeidere kan jobbe for deg uansett hvor de befinner seg. 

 
Våre kunder benytter seg av en av Norges to ledende ERP-systemer: Xledger og Tripletex. Begge disse er moderne SaaS-løsninger som kan fjerndriftes. Status fra begge er at de har innført tilsvarende policy som oss, og at de har kontroll på den daglige driften.

Dine data er trygge, og tilgjengeligheten på tjenestene står ikke i fare for å bli påvirket slik situasjonen er nå. 

 
AdobeStock_136243345%20(1)


Våre egne medarbeidere er tilgjengelig som før, og vi utfører oppgavene våre som planlagt. Vi har både kapasitet og mulighet til å bistå med ytterligere oppgaver dersom dette skulle være nødvendig, eller ønskelig i tiden fremover.

Som leverandør av regnskap- og økonomitjenester er vi opptatt av deg og din virksomhet. Det er viktig for oss at du vet at vi kan kontaktes om du trenger hjelp til å utføre oppgaver du selv eller dine ansatte ikke kan utføre. Hvis feks likviditeten din utfordres kan det finnes løsninger som vil hjelpe på dette trykket. Vi vil veldig gjerne prate med deg dersom du er usikker eller trenger hjelp.


Med vennlig hilsen

new project (1)

John Hugosson, CEO VIEW Ledger AS 

Kan vi hjelpe deg med noe?


Legg igjen e-post eller telefonnummer, så kontakter vi deg så snart som mulig. 
 
Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html