mail%20logo

Økonomi & Regnskap AS blir en del av VIEW

- Dette mener jeg er et riktig neste steg i utviklingen av Økonomi & Regnskap. Både for våre kunder og medarbeidere, sier daglig leder og gründer Egil Nerland.

- Vårt fokus har hele tiden vært å levere regnskaps og rådgivningstjenester av høy kvalitet. I et større miljø med VIEW gruppen finnes derfor de beste forutsetninger til å kunne utvikle selskapets tjenester videre gjennom digitalisering, automatiseringog et enda sterkere fokus på verdiøkende tjenester, fortsetter han.

Alle eksisterende kundeavtaler blir videreført og kontaktpersonene vil være de samme. Vi vi vil fortsatt være lokalisert i Ålesund sentrum i våre eksisterende lokaler. I løpet av høsten flytter VIEWs eksisterende virksomhet i Ålesund inn hos oss, avslutter Egil.

Økonomi & Regnskap vil sammen med VIEWs eksisterende kontor i Ålesund omsette for 21MNOK og bestå av 18 medarbeidere.

-Sammen blir vi den ledende aktøren i Ålesund og en stor aktør på Sunnmøre. Fokuset på digitalisering og effektive løsninger, kombinert med høy kompetanse og god service utgjør kjernen i det vi ønsker å tilby kundene videre. Vår målsetting er å vokse videre i regionen både organisk og via oppkjøp, sier John Hugosson, CEO i VIEW gruppen.

Prosessen mellom Økonomi & Regnskap og VIEW har pågått sidensommeren 2020, sier Morten Bratlie, M&A ansvarlig og gründer i VIEW. Det har vært avgjørende for oss at Egil fortsetter som leder av avdelingene i Ålesund og som aksjonærer i VIEW, avslutter Morten.
%C3%B8konomi%20og%20regnskap%20%C3%A5lesund%20view%20ledger
%C3%B8konomi%20og%20regnskap%20%C3%A5lesund%20view%20ledger

Fra venstre: John Hugosson CEO View Group, Egil Nerland daglig leder Økonomi & Regnskap og Morten Bratlie, M&A ansvarlig og gründer i VIEW.


OM VIEW Gruppen

VIEW Group AS er med sine 250 medarbeidere, en ledende norsk teknologi og BPO - leverandør. Selskapet leverer markedets ledende skybaserte økonomiløsninger, økonomi og lønnstjenestermed tilhørende rådgivning. VIEW kundene finnes i tjenestesektoren, shipping, konsernselskaper, entreprise, reiseliv og helse/-omsorgstjenester. VIEW ble etablert i 2004 av brødrene Gjermund, Terje og Morten Bratlie.VIEW omsetter for 350 MNOK. Selskapet har 11 kontorer i Norge og Sverige. 

 
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html