mail%20logo

VIEW Ledger kjøper Regnskaps Companiet

VIEW Ledger kjøper Regnskaps Companiet, og skaper et krafthus på Sørlandet.
«Det er en glede å melde at Regnskaps Companiet i Kristiansand fra februar 2021 blir en del av VIEW. Prosessen har pågått siden sommeren 2020 og avtale ble gjennomført med virkning fra 11.februar», sier John Hugosson, CEO i VIEW Ledger.

Regnskaps Companiet (www.rcomp.no) har siden oppstarten i 2006 inntatt en ledende posisjon og er kjent for sin høye kompetanse. «Vårt fokus har hele tiden vært å levere regnskap- og rådgivningstjenester av høy kvalitet. Sammen med VIEW vil Regnskaps Companiet nå også ha tilgang til den beste teknologien og et sterkt IT-miljø på veien videre. Dette vil komme våre kunder til gode», sier daglig leder i Regnskaps Companiet, Steinar Wehus.

«Dette er positivt for eksisterende kunder og ansatte, for kombinasjon med eksisterende virksomhet i Kristiansand gjør oss til en betydelig aktør i Agder-regionen med veldig gode forutsetninger for å lykkes», avslutter John
oppgkj%C3%B8p%20regnskapsk%20kompaniet%20stavanger
Om VIEW Ledger 
VIEW Ledger ble etablert i 2004 og har blitt et av Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester, med sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Selskapets unike integrerte leveransemodell består av skybaserte ERP-løsninger, BPO- og konsulenttjenester. VIEW Ledgers kunder er ledende selskaper innenfor den profesjonelle tjenestesektoren, internasjonale shippingselskaper, globale konsern, prosjektvirksomheter og selskaper innenfor helse- og omsorgstjenester. Selskapet har en omsetning på godt over 200 MNOK. Hovedkontoret ligger i Oslo med 240 dyktige medarbeidere fordelt på 10 avdelingskontorer i Norge og Sverige. 
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html