mail%20logo

Vi elsker vekst

Vi elsker vekst. Vekst betyr endring. Vekst betyr at man lykkes. Ikke fordi vi ikke trives i dag, men fordi ambisiøse initiativ fortjener å få sin rette plass. Derfor har vi spesialisert oss på prosesser knyttet økonomi og regnskap - som vi i kombinasjon med teknologi, Xledger, bruker for å tilrette for vekst

Det er lov å ikke ha vekstambisjoner, eller å ikke være drevet av et ønske om vekst. Det gjør egentlig oppgaven noen hakk enklere. Poenget er at vi bygger robuste, effektive prosesser som gjør at kostnadene holdes lave samtidig som omfanget skaleres.

For over 16 år siden startet vi reisen med Xledger og en visjon om papirløst regnskap levert fra skyen. Nå går over to millioner bilag gjennom butikken vår årlig, og vi har ingen permer på noen av våre kontorer.

Noen vil påstå at vi har nådd visjonen vår, men vi møter virksomheter hver dag som fortsatt ikke har tatt et ordentlig skritt inn i fremtiden. Derfor opplever vi at vi fortsatt har en stor oppgave foran oss med å bidra til effektivisering i norsk næringsliv.

For deg som vil vokse kan vi bidra på din reise. For deg som bare vil bli mer effektiv kan vi ta deg med på en reise.

Om du liker manuelle prosesser og tunge løsninger, så er vi kanskje ikke riktig partner.

 
Platinum%20partner%20V6
Vi har deadlines og ofte korte frister på ting. Så det er veldig viktig for oss at det fungerer optimalt mellom timefangsten og riktig avlønning til våre medarbeidere. Og her har VIEW Ledger hjulpet oss med å få dette til å fungere på en veldig god måte.
Daglig leder i Safe Bemanning, Petter Ødemark.
Scout skal bli markedsledende innen B2B Fantasty Sports og må derfor ha fokus på effektive økonomi- og forretningsprosesser. 

Kontakt oss for et tilbud på Xledger

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html